Modino har mange ben å stå på

Hos Modino finner du alt innen telekom – både nytt og brukt. Vi kjøper, selger, distribuerer, og resirkulerer.
I tillegg stiller vi med et rikt utvalg av andre servicetjenester.

Nedenfor kan du lese mer om tjenestene vi tilbyr.

Verdiskapende distribusjon

Vi selger mobiler og tilbehør fra en rekke kjente leverandører.

Les mer om leverandørene våre her!

Nettbutikkløsninger

Sammen med vår samarbeidspartner, Bluestone, kan vi tilby en toppmoderne og skreddersydd nettbutikkløsning tilpasset telekom-bransjen. Modino tilbyr lagertjenester, distribusjon, produktadministrasjon, ordrebehandling og kundehåndtering – alt fra A til Å. Våre kunder kan så drifte butikken selv, gjøre det med vårt samarbeid, eller sette bort hele driften til oss. Uavhengig av hva du velger, sikrer vi en problemfri og lønnsom nettbutikkdrift – uansett størrelse og behov.

Ta kontakt med Telco ACP eller kundeservicen vår!

Ferdigstille mobil

Hos Modino tar vi inn brukte mobiler, fikser feil og mangler, før vi distribuerer de tilbake i markedet. Vi har lang erfaring og solid infrastruktur for tilbakekjøp og innbytte.

Vi kan også sørge for profesjonell montering av skjermbeskyttelse, programvareoppdatering, mobillading, og innrullering til ønsket flåtestyringssystem (MDM). Vi håndterer flåtestyringssystemene Apple DEP, Google Zero-touch og Samsung Knox.

Returhåndtering

Vår beliggenhet ved Skedsmokorset bidrar til at vi dekker hele landet og sikrer raskest mulig returhåndtering – for flest mulig. På grunn av vår lange erfaring stiller vi med sikre og effektive rutiner, samt en kapasitet som dekker kundens behov.

Verdikjede

Våre tjenester sørger for at mobiletelefoner kan leve lenger. Vi har systemer for tilbakekjøp, reparasjon og resirkulering. Vi kan derfor ta hånd om klargjøring og distribusjon av brukte mobiltelefoner slik at de får et nytt liv.

Tilbehørstjenester

Modino har et dedikert fokus på tilbehør. Vi følger med på trendene i markedet og jobber aktivt med å tilby et bredt utvalg tilpasset behovet til kundene våre. Avstanden mellom produsent og butikk skal føles kort hos oss.

Salgsteamet vårt hjelper også gjerne våre forhandlere videre, med tjenester som blant annet kategoristyring, planogram-bygging og andre råd rundt optimal produktplassering og eventuelle  kampanjemuligheter i din butikk.

Interessert? Kontakt våre selgere direkte på salg@modino.no.

Sjekk ellers ut våre leverandører og egne produkter her.

Mobilflåtestyring (MDM)

Vi tilbyr plattformer som sikrer fleksibilitet for bedriften din. Her kan du effektivt administrere og forvalte mobile enheter. Flåtestyring gir mulighet til å oppdatere og beskytte brukere, enheter, applikasjoner og data. Modino tilbyr løsningene Apple DEP, Google Zero-touch og Samsung Knox.

Ta kontakt med kundeservicen vår for hjelp med innrullering av enheter.

Anbud og større leveranser

Vi er både leverandør og rådgiver til våre B2B-kanaler. Modino hjelper til med hele prosessen – fra start til sluttleveranse. Vi er bindeleddet når flere produsenter må inn for å besvare et anbud. Resultatet er at sluttkunde får en totalleveranse – helt sømløst.

Hvis du er interessert i mer informasjon, ta kontakt vårt salgsteam på salg@modino.no.

Logistikk

Modino har et effektivt logistikk-apparat med lang erfaring. Vi tilbyr fleksible løsninger innenfor tradisjonell distribusjon til kundene våre. Dette inkluderer løsninger for tredjepartslogistikk (3PL) og fjerdepartslogistikk (4PL).

Våre leverandører og samarbeidspartnere

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter fra kjente leverandører og samarbeider med alle de store aktørene i telekombransjen.

Våre produkter Våre samarbeidspartnere

Vil du få med deg siste nytt fra oss?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!