Inspired by nature, designed for life

Lang levetid & innovativt design

Key er en norsk merkevare med fokus på natur, kvalitet og miljø. Vi produserer tilbehør for alle telefoner med holdbarhet i tankene. Våre produkter er inspirert av norsk natur, og er designet for et aktivt liv. Med norske stedsnavn og produkter med lang levetid håper vi å oppmuntre forbrukere til å kjøpe kvalitetsprodukter, og på den måte ta et mer naturvennlig valg .

Telefontilbehør er ikke som moteklær, og det skal ikke være nødvendig å kjøpe nytt hver sesong. Key produserer deksler, lommebøker og skjermbeskyttere som er skapt for å holde lenge.

Kvalitet for miljøet

Key produserer og selger mobiltilbehør av høy kvalitet, med stilrent design du aldri blir lei av. Vår emballasje er laget av papir og er 100% resirkulerbar.

Hos KEY er vi forpliktet til bærekraft, og vi anerkjenner påvirkningen produktene våre har på miljøet. Derfor fokuserer vi på å inkludere miljøvennlige materialer i hele vårt produktutvalg. Vi jobber for at våre produkter har minimal innvirkning på miljøet. Dette gjenspeiles i vårer resirkulerte materialer som plast, PU-skinn, stoff og TPU i våre lommebøker og deksler. For å sikre åpenhet og ansvarlighet er alle våre miljøvennlige materialer sertifisert av Global Recycled Standard (GRS), og vi gir et transaksjonssertifikat for hvert kjøp for å dokumentere vår forpliktelse til miljøet.

All KEY-emballasje er produsert med resirkulert FSC ®-sertifisert papir. Det velkjente FSC®-merket sikrer ansvarlig bruk av verdens skogressurser. Mer informasjon om FSC (Forest Stewardship Council) finner du på www.fsc.org

 

think green FSC

Våre produktkategorier

Lommebok

Key sine lommebøker beskytter telefonen og er designet med lommer til kredittkort, penger og kvitteringer.

Les mer

Deksel

Vi kan velge våre deksler etter utseende og stil, men det finnes viktigere egenskaper. Den beste beskyttelsen mot å miste mobilen i bakken, er å ikke miste den i utgangspunktet. Våre deksler er utviklet for å forsterke et godt grep

Les mer

Skjermbeskytter

I dag er telefonen med oss over alt, ikke rart vi ønsker å beskytte den mot skade. Key lager beskyttelsesprodukter som holder din telefonskjerm hel og intakt.

Les mer

Key Originals

Vår orginalserie består av tre grunnfarger og fire fleksible farger for å matche de nordiske årstidene.

Les mer

Vil du få med deg siste nytt fra oss?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!