Vil du jobbe for en bransjeleder?

Vi er i vekst, og ser alltid etter dyktige kolleger som kan tilføre noe nytt. Hos oss får du jobbe med spennende oppgaver, kunder og prosjekter fra dag én. Vi gir deg utfordringer og ansvar, og gir deg muligheter for å påvirke Modinos videre utvikling.

Modino er en trygg arbeidsplass der vi hjelper hverandre, og jobber som ett team. Vi er en Ja-bedrift, bestående av Ja-mennesker, og vi glemmer aldri at det skal være gøy på jobb.

Hvordan er det å jobbe i Modino?

«Modino er et ja-selskap. I praksis betyr det at samarbeid er alfa og omega, både internt og med våre kunder. Vi jobber tett med mange av bransjens ledende aktører – alt fra produsenter til mobiloperatører. Vår jobb er å gjøre livet litt enklere for alle.

Å få tillit til å vokse i en ny rolle og hvor ledelsen ser potensiale er det ikke mange arbeidsplasser som gjør. Men her er det normalt!  Modino har du alle muligheter til å utvikle deg profesjonelt i en bransje i rivende utvikling!»

AnnaClara Holm

Account Manager / Teamleder Kundeservice

Ledige stillinger

Kundeservice – heltid

Vi har en ledig stilling på vårt kundesenter i Osen. Spørsmål om stillingen kan rettes til jh@modino.no.

Åpen søknad

I Modino er vi alltid på utkikk etter dyktige folk, og oppdaterer jevnlig med stillingsutlysninger. Har du spørsmål til stillingene som ligger utlyst eller vil sende inn en åpen søknad?

Da kan du sende CV og åpen søknad til Øistein Dinar Hansen på hr@modino.no.